Leijonia metsästin

Whoa! Palailin eilen kotiin suurelta kiekkotripitäni, ja rehellisesti sanat ei riitä kertomaan, miten huikee tapahtuma MM- kisat on! Se tunne kun Hartwall Areenassa on 12 tuhatta ihmistä ja kaikki tekee aaltoa, ja se tunne kun Suomi tekee maalin! Varmaankin yks elämäni hienoimmista kokemuksista! Outoa ajatella, että nyt on nähty kansainvälisiä NHL- tähtiä ihan läheltä ja varmaan tämänhetken maailman parhaimpia kiekkoilijoita, koska meidän peleihin kuului suomen lisäksi USA ja Kanada. Tiistain pelien välillä käytiin mun siskon kanssa tekemässä pieni Pasila sightseeing, mutta eksyttiinkin sitten linnanmäelle ja pyörittiin tosi nätissä puisossa, missä oli suihkulähteet ja kaikki! Tähän meidän tuppukylään verrattuna helsinki on vaan niin ihanan eloisa paikka.
Mutta kohta alkaa Suomen peli telkkarista USA:a vastaan, enkä ajatellu missata sitä! Adios!
















8 kommenttia:

  1. eikä toi olekaan kazakstan minkä pelistä noi kuvat on , ja liput?;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onhan!! Suomen peli oli Kazakstania vastaan ja onhan toi eka lippu siihen pelii! :D

      Poista
  2. ihanaa et kuulee positiivisii juttui Helsingistä, just oli joku artikkeli missä muualta Suomesta tulleet sano stadilaisia ylimielisiks ja Helsinkiä ahdistavaks jne :D Tää kisahuuma on kyl mahtavaa, varsinkin ku oon töissä Töölössä nii tulee aina vastaan kaikkia hauskasti pukeutuneita kiekkofaneja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa! :D no mä nyt oon muutenki täältä metän keskeltä, nii se ehkä vaikuttaa, mut ei mulla ainakaa mitää negatiivista sanottavaa oo! :D

      Poista
  3. mahtavia nää kuvat :D<3 varmaan ollu oikeesti ihan mieletöntä!

    VastaaPoista
  4. Mikä sun nimi on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no tästä nimimerkistä voi päätellä jotain ;)

      Poista
  5. haastoin sinuut > http://orvokkitarha.blogspot.com/2012/05/each-tagged-person-must-answer-11_20.html :)

    VastaaPoista