hey I just met u

Olipa kerran nuori tyttö joka 4. kesäkuuta lähti kielimatkalle kolmeksi viikoksi Englantiin. Lentokentällä suurin odotuksin katseli ihmisiä ympärillään ja mietti, ketkä tulisivat olemaan hänen seurassaan seuraavat kolme tulevaa viikkoa. Näistä yksi oli ensimmäinen vieras ihminen, kenelle hän puhui lentokentällä.




 Mulle tuli täytenä yllätysenä että sielä kasvo palmuja!


Toinen näistä henkilöistä oli poika joka kulki lentokentän tunneleita tympääntyneen näköisenä eteenpäin, sillä hänety oli pakotettu tälle matkalle. Kolmas henkilö, oli yksin matkalle lähtenyt blondi tyttö, jonka ainoa tuttu oli vasta tapaama kämppäkaveri. Mukaan liittyivät myös kaksi kellokoskelaista kaverusta ja pojat Turusta, robinin kanssa samasta koulusta sekä poika jonka golfkassiin kaikki kiinnittivät huomiotaan lentokentällä. Sekä tietysti sisko, jonka kanssa kuljimme aina kotimatkat, kenkien kanssa tai ilman.

 ....leikittiin malleja....

 Meidän pari 




                                                                             isosikot 
Ensimmäiset päivät meni ympäristöön tottuessa ja porukkaan tutustumisessa, mutta aika nopeesti meillä muodostu tää meidän kymmenen hengen porukka jonka kanssa tuli tältä matkalta aika hitsin paljon muistoja!




....lisää tulossa seuraavassa postauksessa...

3 kommenttia:

  1. Aaw varmaa ihana reissu oli, itellekki kelpais jos ees vähä enempi osain kielii:D Mut hei oliks noi kaikki siis suomalaisii vai oliks tos ryhmäs jtn ulkomaalaisiaki? ;o

    VastaaPoista