17/7/2012

Tajusin tänään, miten ikävä on voinu olla ihmisiä joita ei oo nähny pitkään aikaan! Istuttiin nimittäin kaverin kanssa aamu puoli yhdeksästä puoleenpäivään asti kahvilla/syömässä ja nähtiin siinä ajassa muutamaa muutakin ja miten ihana on se tunne kun näkee hyvän kaverin moneen kuukauteen ekaa kertaa! Meinas itku tulla.. Käytiin siinä sitten pitämässä pienet kuvaussessiot Pauliinan luona jota autettiin myös tekemään videopostaus jonka jälkeen syötiin porukalla ylijäänyttä rippijuhla-kakkua. Nyt kotona ja vähän meinaa väsyttää ja koska mun odottama vieras ei päässytkään tulemaan meille, niin taidankin pitää sitten leffaillan itseni kanssa. Adios!











3 kommenttia:

  1. haha vähän outo kysymys mut missä kävitte syömässä/kahvilla? :) varkaudessa kun tunnetusti niin vähän niitä hyviä ruokapaikkoja on niin kiva olis tietää millasis paikoissa ihmiset tääl käy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. me käytiin ja käydään aika usein siinä prisman kahvila nautinnossa! se on tosi hyvä ja sieltä saa ihan mielettömän hyviä leivoksia ja suolsaia yms :) haluisin kans testaa sitä uutta kahvila kermaa!

      Poista
  2. mulla o sulle haaste!:)
    http://everythingisnotforyou-lotta.blogspot.fi/2012/07/pari-haastetta.html

    VastaaPoista